Wat is Bach Bloesem

0

  Tussen al het bovenstaande kunnen er nog veel meer emoties zijn – die allemaal enorme onrust kunnen veroorzaken en het kleinste ding in je leven kan ze op gang brengen. Gebrek aan zelfvertrouwen en gebrek aan zelfvertrouwen kunnen zich voordoen – hier zouden we Larch gebruiken – herwin je moed. Er zijn ook een heleboel angsten die zich in je geest ontvouwen en als je een angst hebt die je een naam kunt geven, dan is Mimulus het middel dat we ook kunnen gebruiken.

  Dit is slechts een korte selectie van de belangrijkste remedies die we kunnen bekijken. Bel me gerust of stuur me een e-mail als je meer wilt weten en ik praat graag met je.

  Een paar weken geleden kwam ik thuis en zag ik mijn man Jim - die MS heeft - vastzitten onder zijn rolstoel in de badkamer, niet in staat om te bewegen. Hij was zijn evenwicht verloren en gevallen toen hij probeerde zijn urinoir te pakken. Hij zat daar al 2 ½ uur. Je kunt je de paniek voorstellen die ik voelde, om nog maar te zwijgen van de angst dat Jim gewond zou kunnen zijn. Ik belde meteen 112, die kwamen en hem weer op zijn plek hielpen, waarop we vaststelden dat hij niet gewond was. Geschokt namen we toen allebei Rescue Remedy om onze zenuwen te kalmeren. We voelden ons bijna meteen beter, voorkwamen een meltdown en beleefden een fijne avond.

  Bach Centre at Mount VernonRescue Remedy is de bekende samenstelling van 5 enkele essences die deel uitmaken van het zelfhulp-stressverlichtingssysteem van de Bach Bloesem Remedies. Sinds ik de remedies ongeveer 20 jaar geleden ontdekte, zijn ze een integraal onderdeel van mijn mantelzorgleven en hebben ze het vaak - letterlijk - gered. Ze helpen me om emotioneel in evenwicht te blijven, zelfs als ik het gevoel heb dat de wereld instort.

  De Bach Bloesem Remedies (ook wel Essences genoemd) zijn in de jaren 30 ontwikkeld door de Schotse arts/immunoloog/bacterioloog Dr. Edward Bach en bestaan ​​uit 38 enkele essences - plus de eerder genoemde samenstelling, Rescue Remedy - die "negatieve" emoties zoals angst, eenzaamheid, wanhoop en bezorgdheid aanpakken en corrigeren. Ze zijn niet verslavend, effectief en mild. Ze kunnen aan kinderen, ouderen en zelfs dieren worden gegeven. U kunt ze op elk gewenst moment gebruiken en stoppen zonder angst voor ontwenningsverschijnselen. Hoewel ik de voorkeur geef aan een meer natuurlijke benadering van genezing, kunnen degenen die ervoor kiezen om antidepressiva te gebruiken, de Bach's aanvullen zonder angst voor interactie met medicijnen.

  Afhankelijk van wat er in mijn leven gebeurt, combineer ik er 6 of 7 tegelijk om een ​​gepersonaliseerde mix te maken; andere keren heb ik maar één of twee doses van een enkele essence nodig, afhankelijk van de ernst en de duur van de gegeven situatie. Ik noem de essences mijn "wonderen in een flesje." Ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

  Het beste van alles is dat ze heel goedkoop zijn en dat je ze in de meeste natuurvoedingswinkels met een goed assortiment kunt vinden. En zelfs als je de verkeerde neemt, zul je er geen last van hebben; ze zullen gewoon geen effect hebben.

  Gedurende de jaren dat ik als mantelzorger heb gewerkt, hebben de middelen mij hoop gegeven toen ik geen hoop meer had, troost toen ik wanhopig was, steun toen ik het zwaar had en troost toen ik getraumatiseerd was.

  De Bach Bloesem Remedies is een systeem van 38 bloesemremedies die in de jaren 30 in Engeland door Dr. Edward Bach zijn ontdekt. ​​Deze remedies werken door negatieve emoties te vervangen door positieve energie van bloemen. Wanneer ze samen worden gebruikt, kunnen de 38 Bach Bloesem Remedies effectief geluk en vreugde herstellen bij zowel mensen als dieren. Hieronder vindt u een lijst met negatieve emoties, samen met voorgestelde remedies die u kunnen helpen om terug te keren naar uw normale staat.

  Mosterd: Helpt je wanneer je je plotseling depressief of verdrietig voelt zonder reden. Het voelt alsof een koude donkere wolk alle geluk en vrolijkheid heeft vernietigd. Depressie kan net zo plotseling oplichten zonder reden.

  Sweet Chestnut: Voor die momenten die sommige mensen overkomen wanneer de angst zo groot is dat het ondraaglijk lijkt. Wanneer de geest of het lichaam het gevoel heeft dat het de uiterste grens van zijn uithoudingsvermogen heeft bereikt. Wanneer het lijkt alsof er niets anders overblijft dan vernietiging en vernietiging.

  Willow: Helpt je als je tegenslag of ongeluk hebt gehad en het moeilijk vindt om te accepteren. Je hebt medelijden met jezelf en hebt een "arme ik"-houding.

  Gorse: Wanneer u zich hopeloos voelt, hebt u het geloof opgegeven dat er meer voor u gedaan kan worden. Onder overreding of om anderen te plezieren, kunt u verschillende behandelingen proberen, terwijl u tegelijkertijd de mensen om u heen verzekert dat er zo weinig hoop op verlichting is.

  Oak: Helpt wanneer je worstelt zonder voor jezelf te zorgen, je bent een workaholic, neemt geen pauze, hoe hard het ook nodig is. Meestal omdat je een overachiever bent en overwerkt en je vermoeidheid negeert.

  White Chestnut: Helpt je wanneer je geest vol zit met gedachten, meestal argumenten, ideeën en gedachten die je niet in je hoofd wilt laten herhalen. Deze gedachten kunnen je ervan weerhouden om te slapen. Kinderen die hun ouders vaak vragen "Wat als?"

  Impatiens: Zij die snel denken en handelen en die willen dat alles zonder aarzeling of vertraging gebeurt. Als ze ziek zijn, verlangen ze naar een snel herstel. Ze vinden het erg moeilijk om geduld te hebben met mensen die traag zijn, omdat ze dat verkeerd en tijdverspilling vinden, en ze zullen ernaar streven om zulke mensen op alle mogelijke manieren sneller te maken. Ze werken en denken vaak liever alleen, zodat ze alles op hun eigen tempo kunnen doen.

  Mimulus: Helpt je wanneer je angst voelt, het type angst dat je kunt identificeren, zoals angst voor spinnen, alleen zijn, je baan verliezen, ziekte, etc. Je bent overgevoelig en schaamt je en voelt je nerveus.

  Cherry Plum: Helpt je wanneer je bang bent dat je geest overbelast raakt, je het gevoel hebt dat je gaat ontploffen of irrationele dingen gaat doen. Je bent bang om de controle te verliezen.

  Aspen: Helpt je als je je angstig voelt zonder te weten waarom. Je hebt het gevoel dat er iets ergs gaat gebeuren en je kunt niet zeggen waar je angstig over bent.

Bach Bloesem

  White Chestnut: Helpt u wanneer uw geest vol zit met gedachten, meestal argumenten, ideeën en gedachten die u niet in uw geest wilt blijven herhalen. Deze gedachten kunnen u ervan weerhouden om te slapen.

  Heather: Helpt je wanneer je je ongelukkig voelt als je langere tijd alleen bent. Je bent altijd op zoek naar gezelschap en vindt het nodig om je zaken met anderen te bespreken, ongeacht met wie.

  Mimulus: Helpt je wanneer je angst voelt, het type angst dat je kunt identificeren, zoals angst voor spinnen, alleen zijn, je baan verliezen, ziekte, etc. Je bent overgevoelig en voelt je beschaamd en nerveus.

  Deze combinatie helpt je om je aan te passen aan de tijdsverandering en de fysieke vermoeidheid en ongeduld die je krijgt van urenlang in een vliegtuig zitten. Begin met het nemen van deze combinatie een paar dagen voor de vlucht en blijf dit doen tijdens de vlucht en daarna totdat alle symptomen verdwenen zijn.

  Mimulus: Deze Essentie helpt je wanneer je bang bent voor bekende dingen, zoals angst voor spinnen, angst om niet goed genoeg te zijn, angst om oud te zijn, angst om niet te slagen, hoogtevrees, angst om in het openbaar te spreken, etc. Je kunt ook verlegen zijn, niet kunnen praten in gezelschap, je kunt zelfs blozen en stotteren.

  Larch: Helpt je de moed te herwinnen om moeilijkheden met humor en zelfvertrouwen onder ogen te zien. Je zult voor jezelf op kunnen komen en met je emoties onder controle kun je zonder angst van het leven genieten.

  Mimulus: Deze Essence helpt wanneer een kind lijdt aan verlatingsangst. Verlatingsangst is angst, angst om alleen gelaten te worden, angst dat mama niet terugkomt en angst voor alle enge dingen waar een kind aan kan denken.

  Crab Apple: Helpt je wanneer je het gevoel hebt dat er iets niet helemaal schoon is aan jezelf. Je moet misschien vaak je handen wassen en vindt dingen vies zonder reden. Je vindt jezelf misschien lelijk, terwijl anderen je erg aantrekkelijk vinden.

  Heather: Helpt je als je ongelukkig bent om een ​​tijdje alleen te zijn. Je bent altijd op zoek naar gezelschap en vindt het nodig om je zaken met anderen te bespreken, ongeacht wie dat is.

  Gebrek aan focus, onoplettendheid en dagdromen kunnen worden gecompenseerd met behulp van de Bach Bloesem Remedies. Ouders hebben veel succes gehad met de Bach Bloesem Remedies toen hun kinderen moeite hadden om zich te concentreren op school en leraren merkten vaak op dat het kind veel kalmer en gefocust was geworden na het gebruik van de Bach Bloesem Remedies voor slechts een korte tijd.

  Houd er ook rekening mee dat sommige kinderen een negatieve reactie hebben op kunstmatige kleurstoffen, melk, chocolade en overbewerkte voedingsmiddelen. Een gezond dieet met volkoren granen, groenten en fruit is belangrijk voor gezonde hersenfuncties.

  'Ziekte van het lichaam zelf is niets anders dan het resultaat van de disharmonie tussen ziel en geest. Verwijder de disharmonie, en we herwinnen de harmonie tussen ziel en geest, en het lichaam is weer perfect in al zijn delen.'

  Copyright © 2024 Original Bach Flower – Informatie & Verkoop – info@BachFlower.com. Alle rechten voorbehouden. Thema: Radiate Pro BachFlower.com, Directly from Nature, LLC zijn onafhankelijke detailhandelaren/groothandelaren en zijn niet gelieerd aan Bach Flower Remedies Limited of Nelsons. Bach, Bach Flower Essences, Rescue, Rescue Sleep Liquid Melt, Rescue Pearls, Rescue Sleep, Rescue PLUS, Rescue Remedy, Rescue Cream, Rescue Pastilles, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Bach Flower Remedies Limit. "De claims voor (deze) product(en) zijn gebaseerd op traditionele homeopathische praktijken. Ze zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration.

  Stress is een van de grootste problemen waar mensen in de moderne wereld mee te maken krijgen. Het kan allerlei gezondheidsproblemen veroorzaken en het kan erg moeilijk zijn om ermee om te gaan. Als je je gestrest voelt, zijn er Bach bloesem remedies voor stress die kunnen helpen. In deze blogpost bespreken we de beste Bach bloesem remedies voor stressverlichting.

  Je hebt het druk. Je hebt een stressvolle baan, een hectisch thuisleven en je probeert gezond en fit te blijven. Het is geen wonder dat je je de hele tijd gestrest voelt. Stress kan een tol eisen van je gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Het kan angst, depressie, slapeloosheid en een heleboel andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Stress kan het ook moeilijk maken om je te concentreren, dingen te onthouden en beslissingen te nemen. Als je je overweldigd voelt door stress, kunnen Bachbloesemremedies helpen.

  Bachbloesemremedies zijn een soort natuurlijke remedie die gebaseerd is op het werk van Dr. Edward Bach. Dr. Bach was een Britse arts die een systeem van 38 bloesemremedies ontwikkelde waarvan hij geloofde dat ze een breed scala aan emotionele problemen konden behandelen. De remedies worden gemaakt van de bloemen van wilde planten en zijn veilig voor zowel volwassenen als kinderen.

Post a Comment

0Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top